Kvalitní kuchyně táhne dnes víc než
kdy jindy. V poslední době se v ČR upřela velká
pozornost na kulinářství a samotná restaurační zařízení. Ve
všech médiích je gurmánské sféře života věnován značný
prostor a snad poprvé jsou u nás někteří (šéf)kuchaři a
restauratéři natolik známí, že se chodí do restaurací kvůli
nim samotným. Jmenujme nejznámějšího Zdeňka Pohlreicha (Café
Imperial, Divinis Ristorante), Riccarda Lucque (Aromi) či Emanuela
Ridiho (U Emana).
Darovat návštěvu vyhlášené restaurace jako jsou ty jejich je proto perfektním dárkem pro všechny znalce a milovníky luxusu, či prostě dobrého, pečlivě a promyšleně připraveného jídla. Mnozí takoví o návštěvě podobného podniku jen sní, neboť finančně se jedná o velice nákladnou záležitost, za večeři pro dva můžete zaplatit i dva tisíce. Rezervujte tedy místa v jednom z vyhlášených podniků k nějaké speciální, nevšední příležitosti: svatbě či žádosti o ruku, promoci, výročí… nebo k prvnímu rande. Nebudete litovat!
Celkové hodnocení: | |
---|---|
Originalita: | |
Dostupnost: | |
Akčnost zážitku: | |
Oblíbenost: | 7229 x přečteno |
Cenové pásmo: | 501-1000 Kč |
Vložit nový | Příspěvků (0) | Účastníků (0) | od 11.11.2009 |